A SUMMA-ART KFT.

A SUMMA-ART Kft. 2012-ben alakult. Fő profilja az építészeti tervezés. A vállalkozás, irodájában korszerű felszereltség és jogtiszta szoftverek alkalmazása mellett végzi munkáját. Az alvállalkozói rendszerben bevont szakági tervezők bevonásával lényegében bármilyen, profilba vágó feladat ellátására képes, mint generáltervező.
Cégünk már az elmúlt, viszonylag rövid időszakban is jelentősnek nevezhető tervezési referenciát tudhat magáénak, mely megtekinthető a galériák képein.
 

CÉGVEZETÉS:

Ügyvezető:  Incze László. Debrecenben születtem, 1962, május 11-én. A vállalkozás ügyvezetője - és felelős tervezőjeként dolgozom. Végzettségem szerint korlátozás nélkül, bármilyen építészeti tervezés elvégzésére alkalmas tervezői jogosultsággal rendelkezem.
A Hajdú – Bihar megyei Építész Kamarában sok évig országos küldöttként, majd elnökségi tagként tevékenykedtem
1989. év kezdete óta, főfoglalkozásszerűen építészeti tervezéssel foglalkozom, különböző vállalkozási formákban. Korábban egyéni vállalkozóként, majd Betéti Társaság, végül Kft. formájában végeztem a munkámat. Hosszú évekig a Pallér Triász Kft-ben tevékenykedtem, hasonlóképpen ügyvezetői – és felelős tervezői beosztásban. 
Az elmúlt, lassan harminc év alatt, gyakorlatilag a szakmában előforduló, szinte valamennyi épülettípus tervezésében volt szerencsém részt venni. Számtalan lakóház, ipari – és középület terveit készíthettem, el önálló tervezői felelősség mellett. 
Ezért midig hálás leszek megbízóimnak, akik bíztak munkánkban és így lehetőségem adódhatott azok elvégzésére.